Consult

Bij natuurconsulent kunt u kiezen tussen een e-consult, een gewoon consult en een zelf-consult. Een gewoon consult vind plaats in de praktijk van natuurconsulent terwijl een e-consult via het internet gaat en een zelf-consult doe je gewoon zelf. Maar wat is het verschil?

 

Consult E-Consult Zelf-Consult
U download het anamnese formulier en vult het in en neemt deze mee naar de intake afspraak. De intake afspraak duurt ongeveer een uur, waarbij we gezamenlijk het formulier doorlopen. U krijgt van ons een pakketje thuisgestuurd met daarin het product/de producten die u nodig heeft om weer in balans te komen.U betaald contant in de praktijk. Na 2 weken nemen we contact met u op om te evalueren. Eventueel wordt de behandeling bijgesteld. Na 4 weken zien we u terug in de praktijk voor het maken van een vervolg behandelplan.
  • Tarief intake gesprek: 99 euro
  • Vervolg afspraak: 54 euro

Prijzen zijn inclusief het product/de producten!

U vult het anamnese formulier online in of download deze en stuurt hem op. Uw anamnese formulier wordt doorgenomen en bij evt. vragen nemen we contact met u op middels email. U krijgt van ons een pakketje thuisgestuurd met daarin het product/de producten die u nodig heeft om weer in balans te komen. U betaald vooraf middels overschrijving voor het E-consult en het pakketje. Na 2 weken zenden wij u een evaluatie formulier toe die u in kunt vullen. Eventueel wordt de behandeling bijgesteld. Na 4 weken maken we indien gewenst een vervolg behandelplan via de mail.
  • Tarief E-consult: 66 euro
  • Vervolg behandelplan: 35 euro

Prijzen zijn inclusief het product/de producten!

>>> Ga naar de E-consult pagina

 U gaat naar het zelf-consult gedeelte van de site en zoekt daar de voor u beste therapie vorm uit en klikt verder. Aan de hand van de omschrijvingen stelt u zelf de producten samen die u wilt gaan gebruiken. U betaalt slechts de prijs van de producten. De producten zullen door ons met zorg samengesteld en zo snel mogelijk toegestuurd worden. Dit is met name makkelijk voor degenen die al weten wat ze mankeren en voor ogen hebben welke middelen ze willen gebruiken. U bent geheel zelf verantwoordelijk voor een juiste diagnose stelling en het juiste gebruik van de middelen.

>>> Ga naar de zelf-consult pagina

Het spreekt voor zich dat een e-consult stukken goedkoper is, de behandeling blijft echter exact hetzelfde. Het enige nadeel is dat we niet persoonlijk kennisgemaakt hebben, daarom is het wel van belang dat het anamnese formulier naar waarheid ingevuld is aangezien de aangeboden therapieën anders niet zullen werken.