Dermatherapie

Wat is dermatherapie op natuurlijke basis?

Veel mensen kampen tegenwoordig met huidproblemen. Acne, allergieën en eczeem nemen onder invloed van ongezonde voeding, milieuvervuiling en toenemende stress hand over hand toe. Met dermatherapie op natuurlijke basis kun je wat aan deze huidproblemen doen. Natuurlijke basis wil in dit geval zeggen dat we na diagnose stelling aan de slag gaan met natuurlijke middelen om het huidprobleem aan te pakken.

Voor wie is dermatherapie?

Dermatherapie is er voor iedereen die met een huidprobleem te maken heeft!

Hoe wordt dermatherapie toegepast?

Ten eerste kijken we naar je huid, wat is het probleem? Vervolgens gaan we op zoek naar de oorzaak. Hebben we deze gevonden dan kunnen we aan een behandelplan werken. Dit kan echter bestaan uit een combinatie van therapieën die elkaar samen versterken en de oorzaak aanpakken. Ook kijken we naar uw leefstijl en voedingspatroon aangezien deze van grote invloed kunnen zijn op uw huid!

Intake gesprek

Denkt u baat te hebben bij dermatherapie, maak dan een afspraak voor een intake gesprek. Samen vullen we dan een amnesie formulier in en nemen we uw huidproblemen door. Daarna zal er een behandelplan opgesteld worden.