Aromatherapie

Aromatherapie gebruikt essentiële oliën van planten als onderdeel bij de behandeling van verschillende klachten op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Iedere olie heeft een heilzame vibratie die het lichaam van de mens helpt om weer in balans te komen of te blijven.

Voor wie is aromatherapie?

Aromatherapie is er voor iedereen, jong of oud. De aromatherapie heeft verschillende toepassingsgebieden, namelijk

  1. Ademhalingsstelsel
  2. Beenderenstelsel
  3. Bloedvatenstelsel
  4. Hormoonstelsel
  5. Huid
  6. Lymfesysteem
  7. Spierstelsel
  8. Spijsverteringsstelsel
  9. Urinestelsel
  10. Voortplantingsstelsel
  11. Zenuwstelsel

Afhankelijk van wat je disbalans is kan er voor een of een combinatie van bovenstaande toepassingsgebieden gekozen worden.

Hoe wordt aromatherapie toegepast?

Er zijn verschillende toepassingsmethoden voor de aromatherapie. De voor jou meest geschikte toepassingsmethode hangt af van het toepassingsgebied. Wat voor een de beste methode is hoeft dat voor de ander niet te zijn.

Hieronder staan enkele toepassingsmethoden.

 1. Verstuiven
 2. Verdampen
 3. Massage- en Huid oliën
 4. Lotions
 5. Zalven en Cremes
 6. Bad- en Douche producten
 7. etc.

Intake gesprek

Denkt u baat te hebben bij Aromatherapie, maak dan een afspraak voor een intake gesprek. Samen vullen we dan een amnesie formulier in en nemen we uw lichamelijke en geestelijke klachten door. Daarna ga ik voor u aan de slag en kan desgewenst een complete lijn verzorgingsproducten voor u ontwikkelen. De prijs voor een consult is € 80,00, dit is inclusief huid of massageolie.

Liever een E-consult?

Een e-consult is een online consult middels een door u in te vullen formulier. Aan de hand van het formulier wordt er een massage of huidolie (flesje 50 ml) voor u gemaakt. Daarnaast krijgt u advies over eventuele aanvullende producten. De massage of huidolie wordt binnen 3 werkdagen toegezonden. De olie is zuinig in gebruik aangezien u maar een paar druppels nodig heeft. Deze kunt u op de probleemplek inmasseren of dragen op uw huid als een parfum. De prijs voor een e-consult is € 45,00, dit is inclusief huid of massageolie. >>> Naar het E-Consult

Producten kopen

Weet u bij welke etherische oliën u baat heeft? Welke oliën een weldaad voor uw huid en lichaam zijn? Of welke olie er voor zorgt dat u zich heerlijk kunt ontspannen? Dan kunt u ook meteen naar mijn webshop gaan. Alle lichaamsverzorgingsproducten bevatten 100% natuurlijke materialen en natuurlijk etherische oliën. Bovendien staat er bij elk product uitgelegd waar het op inwerkt en voor wie het geschikt is. Ook deze producten worden pas samengesteld na bestelling waardoor ze niet alleen vers maar ook speciaal voor u gemaakt zijn. Klik hier om naar de webshop te gaan.